Fis D.o.o - Slavonski Brod

  • Verified
    Listing
Company name
Fis D.o.o
Location
Osječka bb, 35000, Slavonski Brod, Croatia
View Map
Contact number
+385 35 407 660
Website address
Working hours
  • Monday: 08:30 - 19:30
  • Tuesday: 08:30 - 19:30
  • Wednesday: 08:30 - 19:30
  • Thursday: 08:30 - 19:30
  • Friday: 08:30 - 19:30
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
E-mail address
Listed in categories
Location map
Company description
Vođeni željom da kupovinu pretvorimo u čisti užitak i da na jednom mjestu ponudimo sve, otvorili smo prodajne centre FIS-a širom BIH i dospjeli na tržište Evrope.

Za nas, kupac je u središtu svega i upravo je to ključ našeg uspjeha. Krenuli smo iz male obiteljske tvrtke i prvenstveno poštujući kupca-njegove želje i potrebe, uz jasnu viziju razvoja i neskrivenu ambiciju da iskoristimo vlastite kapacitete i mogućnosti, sa ponosom možemo reći da smo danas jedan od vodećih domaćih prodajnih lanaca.

Naše strateško opredjeljenje da, uz prodaju, pokrenemo i razvijemo proizvodnju namještaja i tekstila i tako plasiramo vlastite robne marke, pokazalo se više nego opravdano. Kroz tri decenije rada postali smo autentičan bosanskohercegovački brand.

Naša snaga je u  
Show more ljudima – visokomotiviranom i inovativnom menadžmentu i educiranim, profesionalnim i kreativnim zaposlenicima koji čine savršen tim za postizanje strateških ciljeva i realizaciju poslovne politike.

Svjesni svoje pokretačke snage ostajemo na trajnom opredjeljenju da mladim, obrazovanim kadrovima svih profiLa pružimo mogućnost za posao u dinamičnom i prosperitetnom okruženju u domaćoj kompaniji.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Fis D.o.o or CroatiaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Fis D.o.o is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on CroatiaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP