Medicina rada i sporta TURJAK - OSIJEK

  • Verified
    Listing
Company name
Medicina rada i sporta TURJAK - OSIJEK
Location
Ul. Ivana Gundulića 5, 31000, Osijek, Croatia
Contact number
+38531295154
Working hours
  • Monday: 07:00 – 15:00
  • Tuesday: 07:00 – 15:00
  • Wednesday: 07:00 – 15:00
  • Thursday: 07:00 – 15:00
  • Friday: 07:00 – 15:00
  • Saturday: Closed
  • Sunday: Closed
Contact Person Medicina rada i sporta TURJAK - OSIJEK
Company manager Medicina rada i sporta TURJAK - OSIJEK
Establishment year 2020
Employees 1-5
E-mail address
Company description
Medicina rada i sporta Turjak – Osijek ustanova je koja svoju tradiciju rada njeguje već više od desetljeća. U našoj ustanovi mnogi su pacijenti dosad obavili brojne preglede iz područja medicine rada i ostavili trag. Upravo su naši zadovoljni korisnici ono što nas najviše motivira u našem radu, a upravo zahvaljujući njihovim preporukama stekli smo i brojne nove zadovoljne korisnike.
U našoj ustanovi medicine rada pružamo više različitih usluga: tečaj prve pomoći, pregled vozača, pregled radnika, pregled čuvara i zaštitara, pregled za držanje i nošenje oružja, pregled za upis u srednje škole i na fakultete, pregled za rad na računalu i psihološko testiranje. Uz to, kod nas možete obaviti i pregled za otvaranje obrta, pregled za sudskog vještaka, pregled za  
Show more vatrogasce te pregled za rad u zoni ionizirajućeg zračenja.
Posebno ističemo najčešće usluge koje pružamo – tečaj prve pomoći, pregled vozača i pregled radnika. Naše stručno i profesionalno osoblje pobrinut će se da se u našoj ustanovi osjećate u potpunosti dobrodošlo te da vaše iskustvo liječničkog pregleda prođe u opuštenom i prijateljskom tonu.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from Medicina rada i sporta TURJAK - OSIJEK or CroatiaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for Medicina rada i sporta TURJAK - OSIJEK is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on CroatiaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP