DPD d.o.o - Split

  • Verified
    Listing
  • Recentrly
    Updated
Company name
DPD d.o.o
Location
Put Dračanice 6, Dugopolje, Split, Croatia
View Map
Contact number
+385 1 34 30600
Fax
01/3430670
Working hours
  • Monday: 08:00-16:00
  • Tuesday: 08:00-16:00
  • Wednesday: 08:00-16:00
  • Thursday: 08:00-16:00
  • Friday: 08:00-16:00
  • Saturday: /
  • Sunday: /
Establishment year 2003
E-mail address
Listed in categories
Transport
Dinamicna paketna distribucija
Dinamic parcel distribution
Direktna paketna dostava
Dpd
Show more
Dpd Contact
Dpd Contact Number
Location map
Company description
DPD Croatia dio je Geoposta, najveće dostavne mreže paketa u Europi. Uz 122.000 stručnjaka za dostavu i Pickup mrežu s više od 83.000 lokacija za preuzimanje paketa, Geopost svakodnevno dostavlja 8,3 milijuna paketa - 2,1 milijarde paketa godišnje - putem brenda DPD, Chronopost, SEUR, BRT, Speedy i Jadlog.

DPD je u Hrvatskoj započeo s radom 2003. godine. U 20 godina postojanja na domaćem tržištu, postao je jedan od ključnih igrača i stručnjak na domaćem tržištu, pružajući visokokvalitetnu uslugu dostave paketa. DPD iz dana u dan posluje u ime tisuća zadovoljnih korisnika te kombinira inovativnu tehnologiju i lokalno znanje kako bi pružio fleksibilnu i user-friendly uslugu kako za otpremnike tako i za kupce.

Svojom vodećom Predict uslugom, aplikacijom myDPD te  
Show more Pickup lokacijama za preuzimanje paketa DPD postavlja novi standard za praktičnost držeći kupce blisko povezane s isporukom njihovih paketa.

Naša vizija je postati NAJBOLJI pružatelj usluge otpreme paketa u Hrvatskoj. Želimo biti biti strateški partner našim klijentima pružajući im podršku u njihovom međunarodnom razvoju. I ponuditi primateljima najlakše i najjednostavnije korisničko iskustvo u dostavi paketa.

Naša misija je pružiti najbolju dostupnu uslugu, koristeći najbolju postojeću tehnologiju te zadržati i razvijati ljude koji su najviše okrenuti klijentima.

Reviews

0 Reviews
0.0
 
Write a Review
This company has no reviews. Be the first to share your experiences!

Questions & Answers

Have questions? Get answers from DPD d.o.o or CroatiaYP users. Visitors haven’t asked any questions yet.

Verified Business

The accuracy of the company profile for DPD d.o.o is validated by the company owner, representative, or directory administrator.
Last update on
Registered with us in

Similiar Page for Your Business?
Make sure everyone can find your business online. Create your dedicated company page on CroatiaYP - it's simply and easy!

List Your Business
BACK TO TOP